szerda, június 07, 2006

Melegek vs. Gyözike

Csak az indexet olvastam ma reggel és leltem erre a két címre a főoldalon: A Vatikán ismét kikelt a melegek ellen és alul igaz a Velvet részen: Győzikének alkalmassági vizsgálat kell az örökbefogadáshoz

Hát nem tudom, nekem nincs bajom a melegekkel, nincs bajom Gyözikével, sőt még a Vatikánnal sem, na pláne meg az indexel, de hogy ez így egy oldalra került ez nekem, sok. Azon TV nézők táborába tartozom akik "nem nézik a gyözike sót" de azért még is van véleményük primér élmény alapján. Hát nem tudoma, ha ez a gyereknevelés társadalmi normája akkor tényleg meg kellet buknia Magyar Bálintnak. Nem azt mondom, hogy a vatikánnak kéne Gyözike és a gyereknevelés kérdésével foglalkoznia, de inkább ebben hallasa a hangját mintsem a másságukkal igy is "küszködőkön" csattogtassa ostorát.

Valahogy az az érzésem, hogy olyas valami történik itt mint ami annak idején Csernobilban, mindenki csak egy kicsit hibázott, nem nagyon. Mindenki úgy érzi, hogy türéshatáron belül mozog és hibázik. A végeredményre pedig emlékszünk.

Nincsenek megjegyzések: